Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Αναλαμβάνουμε κρατήσεις και εκδόσεις αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για οποιονδήποτε προορισμό παγκοσμίως, τόσο για μεμονωμένους όσο και για ομαδικές μετακινήσεις.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Μέσω του Ελληνικού και διεθνούς δικτύου των συνεργατών μας, προσφέρουμε εξαιρετικά χαμηλές τιμές σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ – ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ( INCENTIVES ) ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Διαθέτουμε τμήμα με εξειδικευμένο προσωπικό στην οργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, εκθέσεων, συμποσίων και κάθε είδους διοργάνωση επιστημονικού, κοινωνικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.
Οργανώνουμε τουριστικά πακέτα ειδικού ενδιαφέροντος όπως αθλητικού, θρησκευτικού, ιστορικού, πολιτιστικού κλπ.

ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Πούλμαν: Αναλαμβάνουμε την ενοικίαση πολυτελών τουριστικών λεωφορείων με έμπειρους επαγγελματίες οδηγούς, παρέχουμε υπηρεσίες μεταφορών και εκδρομών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ταξί: με ευγενικούς και γλωσσομαθείς οδηγούς, μετακινούμε τους μεμονωμένους πελάτες μας απο και προς οποιοδήποτε προορισμό.

ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
Για το σημαντικότερο ταξίδι της ζωής σας, το ειδικευμένο προσωπικό μας θα φροντίσει να ικανοποιήσει όλα όσα ονειρευτήκατε.

ΝΑΥΛΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ
Εξειδικευμένα στελέχη μας θα σας προτείνουν το ανάλογο αεροσκάφος για οποιοδήποτε προορισμό στον κόσμο.

ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναλαμβάνουμε κρατήσεις πολυήμερων κρουαζιέρων καθώς επίσης και την ενοικίαση πολυτελών σκαφών με σκοπό την προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού.